10. Szociológus Napok - Élet a koronavírus-járvány alatt és után

10 fotos plakat 2020A BBTE Magyar Szociológia és Szociális Munka Intézete, a Max Weber Szakkollégium, a KAB Szociológia és Demográfiai Szakbizottsága és a RODOSZ szervezésében idén is megszervezzük a 10. Szociológus Napokat, ami – igaz, nem szándékosan – igazán különleges lesz, ugyanis otthonunk kényelméből, online lehet részt venni az előadásokon május 4-6-án, naponta 15/16-18,30 órák között!

Az idei témánk: Élet a koronavírus-járvány alatt és után. Előadóink a járvány társadalmi hatásairól, értelmezéseiről, a lehetséges következményekről fognak beszélni. A láthatóvá váló gondoskodásról és a román nyelvoktatásról is lesz szó. Az idén először a szociális munka napját az esemény részeként ünnepeljük. Ezen áttekintjük a szakma fejlődését a rendszerváltástól napjainkig és igyekszünk megfogalmazni, mik az aktuális kihívások a területen.

A konferencia online rendezvény, a résztvevők otthonról jelentkeznek be, és a Zoom előadás segítségével élőben beszélgetnek, a meghívottaknak lehetőségük van kérdéseket feltenni az előadás után.

A részletes program a www.szociologusnapok.ro oldalon tekinthető meg. Az előadásokat élőben a Szociológus Napok Facebook-oldalán közvetítjük.

Támogatóink

BGA logo 2022

 

 

Communitas logo vizszintes sotet hatteren

© Max Weber Társadalomkutatásért Alapítvány 1998-2024.

Search