Szakkolis ismerkedő est

A szakkolégisták egy összerázó estet szerveztek az elsőéveseknek október 25-én. Az est folyamán bemutatták nekik a szakkoli tevékenységét, a meghívott és jelenlévő tanárok bemutatkoztak, mondtak egy pár szót magukról.

Az beszélgetés nagyon jóra sikeredett, ahoz képest, hogy mennyire közömbösen mentem oda, kellemesen hatott rám, a szervezők befogadó szeretete, kedvessége. A beszélgetés során sikerült egy kis darabot megismerjek mindenkiből, egy profi játék keretén belül. Nagyon örvendtem, hogy mindenki kapott szót és, többé kevébé ki is használta. A Weberben töltött ismerkedés után, ellátogattunk a Heltaiban, ami nagyon jól esett, mert úgy éreztem megbíznak bennem, habár alig ismerkedtünk meg. Itt sikerült kicsit a formalitások mögé belássak és szivem elhatározta, kérdezésem nélkül, hogy ezt a csapatot jó lesz magához csatolni. (hiábavaló lett volna megkérdezni, tudta, egyetértek)

Egy kellemes, jó társaságot látok a szakkoliban, ahol mindenki érvényesülhet ha akar, egy jó csapatot amely sok cél tud elérni, energikus, fegyelmezett, szervezett tagjainak köszönhetően.

Makkai Zoltán

Támogatóink

BGA logo 2022

 

 

Communitas logo vizszintes sotet hatteren

© Max Weber Társadalomkutatásért Alapítvány 1998-2024.

Search