Szakmai továbbképzés HR szakos szakkollégistáknak

2021. augusztus 27-én sor került a szakmai továbbképzésünkre, amin a HR szakos szakkollégisták vettek részt. A programot online platformon tartottuk, annak érdekében, hogy a költségeket csökkentsük. Az előadást Köllő István tartotta, aki akkreditált DISC-tréner. A DISC egy nemzetközileg elismert önismereti, önfejlesztési és szervezetfejlesztési eszköz, ami megkönnyíti a HR szakemberek munkáját azáltal, hogy lehetővé teszi a viselkedésminták felismerését és megértését egy munkahelyen, szervezeten belül.

screen6

Segítségével viselkedésmintákat elemeztünk és olyan kínos szituációkra kerestük a válaszokat, amik mindennaposak lehetnek egy cég életében. Célunk az volt, hogy megtanuljuk kezelni a kellemetlen és stresszes helyzeteket.

Úgy érezzük, hogy a képzés pótolhatatlan alkalmat nyújtott arra, hogy kiegészítsük szakmai tudásunkat. Segít felismerni az emberi viselkedés mintázatait, ami elsősorban karrierünk építésében segít. Ugyanakkor a személyes életben is felhasználható.

A HR szakkollégium tagjaiként az előadássorozat által olyasmiről tanulhattunk, ami nagyon fontos szakmai szempontból és amit máshol nem tudnánk megszerezni.

A képzés támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány

Támogatóink

BGA logo 2022

 

 

Communitas logo vizszintes sotet hatteren

© Max Weber Társadalomkutatásért Alapítvány 1998-2024.

Search